Kom til DinnerDays og spis tre retter
for 210,-
14. til 20. Oktober
Kom med til DinnerDays som er en tilbagevendende restaurantfestival, der for første gang slog sine folder i København i 2015.
Konceptet er simpelt: Spis tre retter for 210 kr.
DinnerDays menu
Forret
Skaldyrsbisque med souffle-fars og krondild
Hovedret
Striploin med champignon, kartoffelmos og sauce med citrontimian
Dessert
”Torta frittas” med dulce de leche og pære
DinnerDays vegetarmenu
Forret
Ajo blanco
Hovedret
”Selleri toast” med svampe og løg
Dessert
Frugtsalat med sorbet
Tilvalg
- Vinmenu 210,- (+ gebyr) pr. person
1 vin: Riesling Halbtrocken ”Julie” – Riechsrat Von Buhl – 2017
2 vin: Rosso di Toscana – Sasso Nero – Il Poggiolo 2016
3 vin: Pommeau de Normandie – Famille Dupont – NV - Velkomstbobler 70,- (+ billetgebyr) pr. glas
Proseco – Terre di Sant Alberto – NV
Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst her. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.
BOOK her: DinnerDays