VI ER HER FOR DIG, OG VI GLÆDER OS TIL DIT BESØG.

Kig forbi eller kontakt os på telefon eller via email.

KONTAKT OS

Krøyers Plads
Strandgade 87 C, stuen
1401 København K
  • Telefon
    +45 77 30 12 11
  • Email
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

'CASUAL DINING' I VINBAREN

Vinbaren er for dig, der har lyst til vin og småretter i rolige og afslappende omgivelser.

Menuen i vinbaren kan sammensættes ud fra dagens udvalg af småretter. Småretterne kan suppleres af vores bræt med charcuteri og paté, 
vores bræt med oste og/eller vores østers.

Småretter til 50,- stykket
Charcuteri og pate til 150,-
4 franske oste til 150,-
6 østers til 200,-

Småretterne udskiftes løbende og der er dagligt 6–8 forskellige retter at vælge imellem. Småretterne afspejler den fransk-nordiske stil i restauranten, blot i en mere simpel udgave.

I vinbaren kan du booke bord til et enkelt glas vin, eller hvis du har lyst til at spise. 

Book bord i vinbaren, "VINBAR" eller kontakt os på telefon 77 30 12 11.

Ønsker du at booke plads til et større selskab, så send en e-mail til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

'FINE DINING' I RESTAURANTEN

Restauranten er for dig, der har lyst til en helaftensoplevelse i intime rammer.

Restauranten har 14 pladser og det er muligt at booke bord for op til 6 personer.

Menuen – DKK 1200 pr. person
Menuen består af 6 retter ud fra dagens tilgang af sæsonens fisk, kød og grønt.
Vine og drikkevarer kan tilvælges på dagen.

Hele molevitten – DKK 2000 pr. person
Bestiller du hele molevitten får du vores 6-retters menu, sammen med en vinmenu der er sammensat og afstemt til hver enkelt ret.

Aftenen skydes i gang med snacks og champagne. Derefter 6 retter med vin og afsluttes med kaffe og petit fours.

Book bord i restauranten, "RESTAURANT" for op til 6 personer.

Ønsker du at reservere til flere personer i restauranten, eller ønsker du at reservere alle 14 pladser, skal du kontakte os via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.